produk

Profesional Produsèn Kanthi Pengalaman Kang 20 Taun

babagan awake dhewe

Profesional Produsèn Kanthi Pengalaman Kang 20 Taun

Shaxing longdian Textile Co., Ltd.

Shaoxing Longdian Textile Co., Ltd. perusahaan industri lan dagang, dumunung ing China Textile City-KeQiao Town, Shaoxing, China. Company iki diadegaké ing taun 2002, ibukutha kadhaptar punika 1,000,000 CNY, kang utamané ngasilaké lan kaca ngemuli kain, ngemuli kemul, bathrobe, kemul piknik, sandhangan lan ing. Kabeh produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional lan ngormati nemen ing macem-macem pasar beda ing saindhenging donya.

PRODUCT APLIKASI

Profesional Produsèn Kanthi Pengalaman Kang 20 Taun

NEWS

Produsen profesional Kanthi luwih saka 20Yers ...

  • Adidas to launch new fabrics from recycled ocean plastic, polyester

    BERLIN (Reuters) – Adidas (ADSGn.DE) will launch new fabrics made from recycled polyester and marine plastic waste and expand the product lines that use them after the success of shoes made with the Parley for the Oceans initiative, the sportswear firm said on Tuesday. Adidas first teamed u...

  • The fighting force will our effective driving force

    Starting in January 2020, an infectious disease called “Novel Coronavirus Infection Outbreak Pneumonia” has occurred in Wuhan, China. The epidemic touched the hearts of people all over the world, in the face of the epidemic, Chinese people up and down the country, are actively fightin...

  • Tuku Blanket Fleece

    Langkah pisanan tuku ngemuli kemul gedhe wis ngerti carane lan ing ngendi bakal digunakake. Mesthi, selimut sing Versatile lan bisa digunakake meh ngendi wae, nanging njupuk ukuran tengen lan jinis kemul dienggo dimaksudaké bakal njamin sampeyan lagi wareg karo tuku. Takon dhewe ...

  • Fleece Blankets

    Fleece dikenal kanggo kang siji saka softest, rasukan warmest ing pasar. Snuggling munggah ing ngemuli kemul ing wengi kadhemen bisa nggawe kabeh aran luwih. Ngerti liyane babagan carane materi sing digawe bakal mbantu nggawe pilihan luwih nalika sampeyan lagi ing pasar kanggo ngemuli uncalan mulyo ...