produk

Profésional Produsén Jeung Garapan leuwih ti 20 taun

tentang Kami

Profésional Produsén Jeung Garapan leuwih ti 20 taun

Shaxing longdian Tekstil Co., Ltd.

Shaoxing Longdian Tekstil Co., Ltd. nyaéta parusahaan industri jeung dagang, ayana di Cina Tekstil Kota-KeQiao Bandar, Shaoxing, Cina. Parusahaan diadegkeun dina taun 2002, Ibu kadaptar nyaeta 1.000.000 CNY, nu utamana ngahasilkeun sarta ékspor fleece lawon, fleece simbut, mantel mandi, simbut piknik, pésta jeung saterusna. Sadaya produk urang anu matuh standar kualitas internasional tur greatly ngaapresiasi dina rupa pasar béda sakuliah dunya.

produk aplikasi

Profésional Produsén Jeung Garapan leuwih ti 20 taun

wartos

Produsén profésional sareng leuwih ti 20Yers ...

  • “I hope to be roaming outside freely and without a face mask very soon,” says an American quarantined in Beijing

    Even though he’s not permitted to take a stroll down the hallway of his own apartment building, Patrick, an American journalist in Beijing, is trying to keep a positive outlook on life — and look forward to the end of his quarantine. When Patrick, an American citizen who asked to be identified on...

  • Adidas to launch new fabrics from recycled ocean plastic, polyester

    BERLIN (Reuters) – Adidas (ADSGn.DE) will launch new fabrics made from recycled polyester and marine plastic waste and expand the product lines that use them after the success of shoes made with the Parley for the Oceans initiative, the sportswear firm said on Tuesday. Adidas first teamed u...

  • The fighting force will our effective driving force

    Starting in January 2020, an infectious disease called “Novel Coronavirus Infection Outbreak Pneumonia” has occurred in Wuhan, China. The epidemic touched the hearts of people all over the world, in the face of the epidemic, Chinese people up and down the country, are actively fightin...

  • Meuli simbut Fleece

    Léngkah munggaran dina meuli fleece simbut hébat geus nyaho kumaha jeung di mana bakal dipaké. Tangtu, blankets nu serbaguna tur bisa dipaké ampir di mana waé, tapi meunang ukuran katuhu jeung tipe simbut pikeun pamakéan Anjeun dimaksudkeun bakal mastikeun anjeun puas ku pameseran Anjeun. Nanya ka diri nu ...

  • Fleece Blankets

    Fleece dipikanyaho pikeun mahluk salah sahiji panglemesna, fabrics warmest dina pasaran. Snuggling up dina fleece simbut dina wengi tiis bisa nyieun sagalana ngarasakeun hadé. Nyaho deui ngeunaan kumaha bahan dijieun bakal nulungan urang ngadamel pilihan hadé lamun anjeun di pasar pikeun fleece lémparan cozy ...